Prodavnica: T.C. Banjica
Paunova 24, lok.27
011/367-44-86
061/60-333-09
Radno vreme:
Pon.-Petak od 9-20 h, Subota od 9-16 h i Nedelja neradna

...vreme je za...
 
 
poklon kartica

 

 

DobrodoŠLI
NOVO U PONUDI !
Nudimo vam veliki izbor ženskih tašni , trenutno samo preko internet prodaje-online. Lako mozete doći jednim klikom do idealnog poklona. Mogućnost porudžbine svih proizvoda telefonom ili putem mail-a a isporuka u roku od 24-48 sati .
opŠTI USLOVI prodaje Ženskih taŠni

Uslovima kupovine definisana su pravila čije poštovanje od strane prodavca i kupca obezbeđuje uspešno okončanje prodajnih transakcija putem Internet prodavnice www.sattrade.co.rs koji je u vlasništvu kompanije Sat Trade d.o.o. Beograd , bul. vojvode Mišića 14 , hala 8 , lokal 800/v.

Kupovinom preko naše online prodavnice prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo.


cena

Sve cene proizvoda navedene na sajtu su u dinarima sa uracunatim PDV-om.Pojedine tašne imaju poseban popust. Plaćanje se vrši:

  •   Uplatnicom

  •   Nalogom za prenos (virmanski)

  •   Gotovinski

  •   Plaćanjem pouzećem (kuriru pri preuzimanju pošiljke)


 

kUPOVINA
Kupovinu obavljate:
  • Tako što nas kontaktirate telefonom ili slanjem mail-a , a mi Vam robu šaljemo kurirskom službom.

Tel: 011/2655-580

Mob: 061/60-333-09 , 065/615-38-67

E-mail : sattradedoo@gmail.com


 

NAČIN PLAĆANJA KOD ONLINE KUPOVINE
Plaćanje se realizuje preko kurirske službe u trenutku preuzimanja pošiljke. Ukoliko uplatu želite da izvršite na naš tekući račun, robu ćemo Vam poslati nakon primljene uplate .
DOSTAVA ROBE

Sat Trade se obavezuje da će kupljenu robu u roku od jednog radnog dana predati kurirskoj službi koja je zadužena za dostavu. Predviđeno ukupno vreme za dostavu robe kupcu na adresu koju je uneo u procesu kupovine za teritoriju Srbije je od 24 do 48 h.Porudžbine primljene vikendom biće isporučene prvog radnog dana.

Ukoliko kupac unese pogrešne lične podatke ili podatke o adresi prebivališta (adresa za isporuku robe) prilikom procesa kupovine, Sat Trade ne snosi odgovornost za neisporučivanje robe.

U tom slučaju Sat Trade će pokušati da kontaktira Kupca i isporuči robu na novoutvrđenu adresu.


 
 
 
© Sattrade 2014
*Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti podataka molimo vas da informacije proverite telefonom ili putem mail-a.